Voordelen

Een zakelijke website zorgt ervoor dat u vindbaar bent voor potentiële klanten. Voor uw bestaande klantenkring kan uw zakelijke website een informatiepunt rondom uw producten en diensten zijn. Een groot voordeel hierbij is dat uw website ook buiten kantooruren bereikbaar is.

Een bedrijfswebsite stelt u in staat om uw klantenkring te vergroten. U kunt een zakelijke website zien als een online visitekaartje. U krijgt met een zakelijke website de mogelijkheid om uw bedrijf te presenteren met video's, foto's en pakkende teksten. Op deze wijze kan de afstand met bestaande en potentiële klanten worden verkleind.

U kunt getuigenissen van tevreden klanten en zo een stukje sociale bewijslast plaatsen op de website. Potentiële klanten kunnen zo lezen welke voordelen uw reeds bestaande klanten uit uw producten en diensten halen. Sociale bewijslast is een krachtig middel om de conversie te verhogen.

Het mooie van een bedrijfswebsite is dat u de conversie flink kunt verhogen zonder dat u veel geld hoeft uit te geven. Met een klein budget is het al mogelijk om een zakelijke website te beginnen. Zo kunt u met het CMS systeem van Vrolijk Internet Services een betaalbare website maken voor uw bedrijf. Het is daarbij zelfs niet nodig om iemand in te huren die uw website bijwerkt, want u kunt met de meegeleverde beheeromgeving eenvoudig zelf aanpassingen aanbrengen binnen uw website.

Het CMS systeem geeft u onder andere de mogelijkheid om pagina's toe te voegen aan uw website en formulieren te plaatsen. Via formulieren kunnen bezoekers contact met u opnemen. Binnen het CMS systeem is er standaard een contactformulier beschikbaar en daarnaast kunt u uw eigen formulieren aanmaken. Zo kunt u op uw bedrijfswebsite bijvoorbeeld een formulier plaatsen voor de aanvraag van een offerte of een formulier aanmaken waarmee bezoekers een terugbelverzoek kunnen indienen.

Met het CMS systeem kunt u op verschillende manieren online betalingen ontvangen. Zo wordt het mogelijk om producten en diensten te verkopen via uw website, waarbij de bezoeker direct via uw website hiervoor kan betalen.